Selasa, 20 November 2012

Kleine Huis Ontwerpen | Kleine Huis Ontwerpen Ideeën | Kleine Huis Verfraaien Ideeën | Klein Appartement Ontwerpen




Klein is binnen Het kleine huis ontwerp meer creativiteit om alles wat je wilt implementeren in een kleinere ruimte. Een goed ontwerp kan wonderen verrichten.

Ik wil een aspect van een goed ontwerp en design, waarom introduceren. Een must bij het kiezen van een klein huis plan of wanneer een architect ontwerp je huis Er zijn vele manieren om ervoor te zorgen effectief, maar deze richt zich op hoe de gezelligheid van de kleine te genieten zonder het gevoel krap.

Kleine Huis Leven Feature - van muur tot Buitenmuur

Ongetwijfeld heb je in een huis dat was geheel of beklemmend gevoel. Voor maximaal comfort, wilt u dat gevoel te vermijden. Ongeacht de totale grootte van het appartement Een manier om een open, goed gevoel en de atmosfeer zal klein zijn, ten minste een ruimte (bij voorkeur de hoofd-of "great room") te ontwerpen, om van een buitenmuur uit te breiden naar de andere.

Laten we, waarom lijkt dit op:

U kunt maximaliseren van de ruimte. Met ten minste een grote kamer onmiddellijk het gevoel grootheid zonder gebouw is groot.
U kunt meer doen met de inrichting van de kamer. Een grote ruimte, waardoor zich vanaf de buitenwand naar de andere unieke "mini room" in ruimte. Met de juiste meubels, kunt u een indoor / outdoor gevoel, een voortuin of achtertuin gevoel of wat je wilt.
Inbreng licht van beide zijden van de ruimte en het huis. Met ramen aan beide uiteinden of zijkanten van de kamer kan het gevoel dat uw huis is net zo groot als alle buiten, zonder de nabijheid en comfort, is op zoek naar jou.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar